Jukebox Wageningen

Ken je dat: heerlijk voluit zingen in de auto, blèren onder de douche, neuriën tijdens het koken of galmen tijdens het stofzuigen; maar als iemand je vraagt in de karaokebar een nummer te doen antwoord je steevast: nee, dat durf ik echt niet!? Deze cursus is je dan op het lijf geschreven!

We zingen liedjes uit alle decennia, zonder optreed-doel, zonder bladmuziek, zonder al te kritisch te zijn. Wat we wel willen: gezelligheid, samen zingen, nieuwe en oude muziek leren, een beetje swingen en vrijheid in geluid maken. De docent zoekt elke week een nieuw liedje uit, al dan niet door één van leden voorgesteld. Samen een beetje inzingen en daarna rustig het nummer aanleren. Op het eind zingen we het nummer met een orkestband uit volle borst mee. Echt waar, het lukt steeds weer!

En aan het eind van de cursus heb je een mooie verzameling songs verzameld, je eigen jukebox, die je dan heerlijk kunt meezingen.

locatie: De Lynx, Gerrit Zegelaarstraat 1, 6709 TA  Wageningen

dag en tijd; dinsdag 18.30-19.30 uur

startdatum: 9 januari 2024

kosten:  € 116,20 ex 21% BTW voor 14 lessen (inc €140,60)

studententarief mogelijk! (op aanvraag)

 

Dit bedrag is inclusief alles voor de docent ( reiskosten, materialen etc), alsook de huur.

Je mag een vrijblijvende proefles komen doen, waarna je kunt beslissen of je vast lid wilt worden. Zo'n proefles kost €10,- ex BTW te voldoen voor de les (na ontvangst van bevestiging en factuur via bankoverschrijving of tikkie). Na inschrijving wordt dit bedrag uiteraard verrekend.

lesdata Jukebox Wageningen
17, 24 september
1, 8, 15, 29 oktober (22e herfstvakantie)
5, 12, 19, 26 november
3, 10 december