Vocal Group A Capella/Jukebox                 Lesdata (onderaan de pagina)

Zing Je Blij Wageningen

 

Vanaf cursusjaar 2017-2018 zette ZJB haar eerste stappen in Wageningen! 

Met het verdwijnen van het geweldige cultureel centrum 't Venster zijn alle muziekliefhebbende muzikanten uitgefladderd over Wageningen om toch hun muzikale liefde te kunnen botvieren. Een stukje van de vocale afdeling is nu te vinden in de Lynx aan de Gerrit Zegelaarstraat (Nieuw Kortenoord) op dinsdagavond. En natuurlijk is iedereen van harte welkom!

 

Vocal A Capella Group

Een klein koor, ook wel vocal group genoemd, dat lekker werkt aan meerstemmige arrangementen, van 3- tot 6-stemmig, afhankelijk van de groeps-samenstelling. Deze groep heeft een kern van vaste fanatiekelingen, die al jaren samenzingen. Een gespreid bedje voor nieuwe geïnteresseerden, want elk nieuw lid kan een warm welkom verwachten! 

Het repertoire bestaat uit nummers uit verschillende genres: musical, pop, jazz, gospel, traditionals. We repeteren wekelijks 1,5 uur

Samen inzingen, instuderen en thuis herhalen. De docent zingt in de meeste gevallen alle stemmen los in, zodat je gemakkelijk kunt studeren. Met een prachtig harmonisch resultaat! Hou je van zo'n uitdaging, kom vooral een keer uitproberen!

instromen is mogelijk!


  locatie: De Lynx, Gerrit Zegelaarstraat 1,

               6709 TA  Wageningen

  dag en tijd; dinsdag 19.30-21.00 uur

  startdatum: 10 januari 2023

  kosten per blok:  €219,- voor 15 lessen van 1,5 uur (inclusief huur),

 Dit bedrag is inclusief alles voor de docent (21 btw, reiskosten, materialen etc), alsook de huur.

Je mag een vrijblijvende proefles komen doen, waarna je kunt beslissen of je vast lid wilt worden. Zo'n proefles kost €15,- en €1,50 voor de huur, contant te voldoen voor de les. Na inschrijving wordt dit bedrag uiteraard verrekend.

 

 

Jukebox

Ken je dat: heerlijk voluit zingen in de auto, blèren onder de douche, neuriën tijdens het koken of galmen tijdens het stofzuigen; maar als iemand je vraagt in de karaokebar een nummer te doen antwoord je steevast: nee, dat durf ik echt niet!? Deze cursus is je dan op het lijf geschreven!

We zingen liedjes uit alle decennia, zonder optreed-doel, zonder bladmuziek, zonder al te kritisch te zijn. Wat we wel willen: gezelligheid, samen zingen, nieuwe en oude muziek leren, een beetje swingen en vrijheid in geluid maken. De docent zoekt elke week een nieuw liedje uit, al dan niet door één van leden voorgesteld. Samen een beetje inzingen en daarna rustig het nummer aanleren. Op het eind zingen we het nummer met een orkestband uit volle borst mee. Echt waar, het lukt steeds weer!

En aan het eind van de cursus heb je een mooie verzameling songs verzameld, je eigen jukebox, die je dan heerlijk kunt meezingen.

  locatie: De Lynx, Gerrit Zegelaarstraat 1

               6709 TA  Wageningen

  dag en tijd; dinsdag 18.30-19.30 uur

  startdatum: 24 januari 2023

  kosten:  € 97,50 voor 10 lessen

studententarief mogelijk! (op aanvraag)

 

 Dit bedrag is inclusief alles voor de docent (btw, reiskosten, materialen etc), alsook de huur.

Je mag een vrijblijvende proefles komen doen, waarna je kunt beslissen of je vast lid wilt worden. Zo'n proefles kost €11,50, contant te voldoen voor de les. Na inschrijving wordt dit bedrag uiteraard verrekend.

 

IMG_7086.jpg

 

lesdata Vocal Group
10, 17, 24, 31 januari
7, 14, 21, 28 februari
7, 14, 21, 28 maart
4, 11, 18 april
lesdata Jukebox
24, 31 januari
7, 14, 21, 28 februari
7, 14, 21, 28 maart