Jukebox

Zing Samen Meer/Close Harmony

           lesdata

Zing Je Blij Arnhem

Jukebox
Vanaf september begint weer een nieuwe gezellige cursus Jukebox. (zie data overzicht onderaan de pagina). Als je van veel zingen houdt zonder gedoe ben je de aangewezen persoon voor deze les! Je kunt als je wilt een keer komen uitproberen en dan voor een losse les afrekenen.
 
 
Wat: In meetings van 1,5 uur worden er nummers ingestudeerd uit het populaire repertoire (elke les een nieuw  liedje!) van tussen 1920 tot nu. Zoveel mogelijk gevarieerd, maar vooral: op verzoek. De deelnemers bepalen dus de nummerkeuze! In de korte warming-up wordt er uiteraard wat aandacht aan zangtechniek besteed. Het accent ligt echter meer op stijlgevoel, timing, beleving, samenklank en zangplezier. We maken meestal geen gebruik van bladmuziek, dus je muzikale geheugen en intuïtieve muzikaliteit wordt aangesproken; geen theoretische kennis nodig! Deze lessen zijn uitermate geschikt voor mensen, die heel graag zingen, maar het vooral gezellig en in groepsverband doen. Zonder al te veel eisen aan zichzelf te stellen. En zangervaring is dus niet vereist. Maar je kunt ook gerust aansluiten als je op een snelle en prettige manier je (cover) repertoire wilt uitbreiden.
 Doel: (nieuwe) liedjes leren, leuke mensen ontmoeten, een gezellige avond hebben, en je stem trainen. Voor ieder niveau geschikt zolang de zanglust maar aanwezig is!
Doelgroep: iedereen van 19 tot 100 jaar oud
 
Waar: we zingen in de ZJB praktijkruimte, Paradijs 4, Arnhem
Wanneer : wekelijks op donderdag 20.00-21.30 (exacte data onderaan de pagina)
Paradijs is een heel knusse, persoonlijke lesruimte, waar lekker een kopje thee of koffie gedronken kan worden. Je bent dan ook welkom vanaf 19.45 uur om binnen te lopen. Omdat Paradijs tevens woonruimte is (en verspreide binnenkomst voor enige overlast zorgt) zal echter de deur om 20.00 uur sluiten en kunnen we dan ook fijn op tijd beginnen. Mocht je verlaat zijn dan hoef je de les niet helemaal te missen, maar kan je om 20.50 uur weer binnenlopen. De deur gaat dan tijdens de pauze even open. Je kunt dan nog lekker even meezingen.
 
Startdatum: donderdag 2 september
Kosten blok  (15 lessen)
A) vanaf 10 deelnemers:  €192,75
B) vanaf 13 deelnemers:  €160,-
 
De definitieve prijs wordt bepaald na de eerste les, waarin het duidelijk wordt hoeveel vaste inschrijvingen er zijn. 
Kosten losse lessen/proeflessen: €15,- á contant, af te rekenen in de les
Een losse les kan prettig zijn als je het een keertje vrijblijvend wilt uitproberen of als je veel data niet kunt, maar wel de lessen wilt volgen.
Deze bedragen zijn inclusief 21% btw, ruimtehuur en materiaalkosten
 
 

lesdata Jukebox, donderdag:

2, 9, 16, 23, 30 september

7, 14, 21, 28 oktober 

4, 11, 18, 25 november

2, 9 december

 

 

Zingende Amateurs Zingen A Capella (ZaZa)/Close Harmony 

Samen zingen is heerlijk en samen meerstemmig zingen is net dat beetje meer uitdaging waar sommige mensen op zitten te wachten. Leuke nummers, waarin meerstemmigheid een belangrijk onderdeel is, worden aangepakt en met elkaar gezongen in een klein, knus groepje. De docent coacht de groep bij het instuderen van leuke, mooie en veelal a capella meerstemmige arrangementen (3- tot 5-stemming). Alle stemmen worden door de docent ingezongen en thuis kan je dan herhalen wat we tijdens de les hebben gedaan. Bladmuziek wordt in vele gevallen als ondersteuning gebruikt, maar zanglust en een goed melodisch geheugen zijn vooral nodig om in dit verband je hart op te halen. Ben jij die fanatiekeling die deze heerlijke uitdaging aandurft? We beginnen in augustus met een serie van 15weken, iedere les 1,5 uur en we hebben een klein intiem en gezellig groepje waarmee we fijn de muzikale diepte in kunnen gaan. Het vraagt dus ook behoorlijk wat enthousiasme om hier aan te sluiten.

 

Locatie: Paradijs 4, Arnhem
Dag en tijd: woensdag 10.00-11.30 uur
Kosten blok  (15 lessen), start 1 september:       € 192,50
 
Een losse les kan gevolgd worden voor €15,- contant
Deze bedragen zijn inclusief 21% btw en materiaalkosten
 

lesdata ZaZa, woensdag:

1, 8, 15, 23, 29 september

6, 13, 20, 27 oktober 

3, 10, 17, 24 november

1, 8 december