Jukebox

ZaZa (a capella groep)

 Top55 + koor

           lesdata

Zing Je Blij Arnhem

Jukebox
Vanaf januari begint weer een nieuwe gezellige cursus Jukebox. (zie data overzicht hiernaast). Als je van veel zingen houdt zonder gedoe ben je de aangewezen persoon voor deze les! Je kunt als je wilt een keer komen uitproberen en dan voor een losse les afrekenen.
 
 
Wat: In meetings van 1,5 uur worden er nummers ingestudeerd uit het populaire repertoire (elke les een nieuw  liedje!) van tussen 1920 tot nu. Zoveel mogelijk gevarieerd, maar vooral: op verzoek. De deelnemers bepalen dus de nummerkeuze! In de korte warming-up wordt er uiteraard wat aandacht aan zangtechniek besteed. Het accent ligt echter meer op stijlgevoel, timing, beleving, samenklank en zangplezier. We maken meestal geen gebruik van bladmuziek, dus je muzikale geheugen en intuïtieve muzikaliteit wordt aangesproken; geen theoretische kennis nodig! Deze lessen zijn uitermate geschikt voor mensen, die heel graag zingen, maar het vooral gezellig en in groepsverband doen. Zonder al te veel eisen aan zichzelf te stellen. En zangervaring is dus niet vereist. Maar je kunt ook gerust aansluiten als je op een snelle en prettige manier je (cover) repertoire wilt uitbreiden.
 Doel: (nieuwe) liedjes leren, leuke mensen ontmoeten, een gezellige avond hebben, en je stem trainen. Voor ieder niveau geschikt zolang de zanglust maar aanwezig is!
Doelgroep: iedereen van 19 tot 100 jaar oud
 
Waar: Zangpraktijk Juliette Brans, Paradijs 4, Arnhem
Wanneer : wekelijks op donderdag 20.00-21.30
(exacte data rechts van dit blokje)
Kom gezellig ruim op tijd. Er is koffie en thee!
 
Startdatum: donderdag 12 januari 2023
Kosten blok  (14 lessen): €180,-
 
Kosten losse lessen/proeflessen: €15,- á contant, of met tikkie, af te rekenen in de les
Een losse les kan prettig zijn als je het een keertje vrijblijvend wilt uitproberen of als je veel data niet kunt, maar wel de lessen wilt volgen.
Deze bedragen zijn inclusief 21% btw, ruimtehuur en materiaalkosten
 
 

lesdata Jukebox, donderdag:

12, 19, 26 januari

2, 9, 16 februari (niet 22e)

2, 9, 16, 23, 30 maart

6, 13, 20 april

(evt vervolg vanaf 18 mei)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zingende Amateurs Zingen A Capella (ZaZa)/Close Harmony 

Samen zingen is heerlijk en samen meerstemmig zingen is net dat beetje meer uitdaging waar sommige mensen op zitten te wachten. Leuke nummers, waarin meerstemmigheid een belangrijk onderdeel is, worden aangepakt en met elkaar gezongen in een klein, knus groepje. De docent coacht de groep bij het instuderen van leuke, mooie en veelal a capella meerstemmige arrangementen (3- tot 5-stemming). Alle stemmen worden door de docent ingezongen en thuis kan je dan herhalen wat we tijdens de les hebben gedaan. Bladmuziek wordt in vele gevallen als ondersteuning gebruikt, maar zanglust en een goed melodisch geheugen zijn vooral nodig om in dit verband je hart op te halen. Ben jij die fanatiekeling die deze heerlijke uitdaging aandurft? We beginnen in januari met een serie van 15 weken, iedere les 1,5 uur en we hebben een klein intiem en gezellig groepje waarmee we fijn de muzikale diepte in kunnen gaan. Het vraagt dus ook behoorlijk wat enthousiasme om hier aan te sluiten.

 

Locatie: Paradijs 4, Arnhem
Dag en tijd: woensdag 10.00-11.30 uur
Kosten blok  (14 lessen): €180,-
start:  11 januari 
 
Een losse les kan gevolgd worden voor €15,- contant of met tikkie
Deze bedragen zijn inclusief 21% btw en materiaalkosten
 

lesdata ZaZa, woensdag:

11, 18, 25  januari

1, 8, 15 februari

(22e vakantie)

1, 8, 15, 22, 29 maart

5, 12, 19 april

(26 april en 3 mei vakantie)

evt vervolg erna

 

 

Top 55+ koor                                MuMa-1.png

Ook heel erg leuk!

Vanaf 2021 mag Juliette het Top55+ Koor coachen bij de Muziekmakerij in het Rozet

 

Het Top55+Koor bestaat al sinds 2013 en is nog lang niet uitgezongen! Bestaande uit gemiddeld zo’n 25 man/vrouw van 55 jaar en ouder, heeft het koor ondertussen een stevige muzikale en sociale basis.

Het repertoire bestaat veelal uit popklassiekers, maar ook een vleugje jazz, wereldmuziek en musical of kleinkunst kunnen voorbijkomen. En Juliette zorgt ervoor dat de leden enigszins up-to-date blijven bij de huidige hits.

De leden van het koor hebben daarin zelf veel inspraak: zo komt het repertoire grotendeels in overleg tot stand.

Onder de bezielende leiding van zangdocent Juliette Brans komen de koorleden wekelijks bijeen om samen te zingen – maar zeker ook te lachen – elkaar uit te dagen en (muzikale) ervaringen met elkaar te delen en natuurlijk om samen koffie te drinken!
De afgelopen jaren heeft het koor al menig optreden gedaan en zijn ze samen een hechte club senioren geworden, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe leden – zeker mannen worden met open armen ontvangen!

 

Een Top55+koor-jaar bestaat uit  3 series van 11/12 lessen aangeboden. U kunt zich dus voor een korte reeks, of voor de langere termijn inschrijven: net zoals het u uitkomt.

 

Natuurlijk wordt er ook ergens naartoe gewerkt, en brengt het Top55+Koor met enige regelmaat hun repertoire ten gehore tijdens diverse presentatiemomenten. 

Instromen kan altijd, en de Gelrepas is van toepassing.

 

Sluit u aan bij het Top55+Koor en kom uit volle borst meezingen!

 

Data:

Blok 1, 12 lessen, vanaf 30 september aansluitend t/m 16 december, €96
Blok 2, 12 lessen, vanaf 13 januari  aansluitend t/m 31 maart €96,-
Blok 3, 11 lessen, vanaf 7 april  t/m 30  juni, (28 april en 5 mei  vervallen) €88,-

https://www.demuziekmakerij.nl/top55koor/