Jukebox Arnhem

Vanaf  augustus begint weer een nieuwe gezellige cursus Jukebox. (zie data overzicht hieronder). Als je van veel zingen houdt zonder gedoe ben je de aangewezen persoon voor deze les! Je kunt als je wilt een keer komen uitproberen en dan voor een losse les afrekenen.
 
Wat: In meetings van 1,5 uur worden er nummers ingestudeerd uit het populaire repertoire (elke les een nieuw  liedje!) van tussen 1920 tot nu. Zoveel mogelijk gevarieerd, maar vooral: op verzoek. De deelnemers bepalen dus de nummerkeuze! In de korte warming-up wordt er uiteraard wat aandacht aan zangtechniek besteed. Het accent ligt echter meer op stijlgevoel, timing, beleving, samenklank en zangplezier. We maken meestal geen gebruik van bladmuziek, dus je muzikale geheugen en intuïtieve muzikaliteit wordt aangesproken; geen theoretische kennis nodig! Deze lessen zijn uitermate geschikt voor mensen, die heel graag zingen, maar het vooral gezellig en in groepsverband doen. Zonder al te veel eisen aan zichzelf te stellen. En zangervaring is dus niet vereist. Maar je kunt ook gerust aansluiten als je op een snelle en prettige manier je (cover) repertoire wilt uitbreiden.
 Doel: (nieuwe) liedjes leren, leuke mensen ontmoeten, een gezellige avond hebben, en je stem trainen. Voor ieder niveau geschikt zolang de zanglust maar aanwezig is!
Doelgroep: iedereen van 19 tot 100 jaar oud
 
Waar: Zangpraktijk Juliette Brans, Paradijs 4, Arnhem
Wanneer : wekelijks op donderdag 20.00-21.30
(exacte data onderaan de pagina)
Kom gezellig ruim op tijd. Er is koffie en thee!
 
Startdatum: donderdag 22 augustus 2024
Kosten blok  (15 lessen): €163,- ex 21% BTW (inc €197,23)
 
Kosten losse lessen/proeflessen: €12,50 ex BTW, te voldoen voor de les (na ontvangst van bevestiging en factuur via bankoverschrijving of tikkie). Na inschrijving wordt dit bedrag uiteraard verrekend.
Een losse les kan prettig zijn als je het een keertje vrijblijvend wilt uitproberen of als je veel data niet kunt, maar wel de lessen wilt volgen.
 

lesdata Jukebox, donderdag:

22, 29 augustus

5, 12, 19, 26 september

3, 10, 17, 31 oktober (24e herfstvakantie)

7, 14, 21, 28 november

12 december (5e Sinterklaas)