Freelance zangeres

        Zippless

       Seven Eleven

Zangeres te huur

Podiumbeest
 /assets/img/placeholder.jpgJuliette Brans is veel te zien (geweest) in bands waarin show en energie een grote rol spelen. Ze is niet vies van een klimpartijtje, een spontaan dansje op tafel of een staaltje publieksparticipatie. Ze krijgt nagenoeg iedereen op de dansvloer, mocht ze ook maar een sprankje van danslust in de ogen van het publiek zien.
Easy Listening
Maar ook als achtergrondzangeres vind je in Juliette een geschikte kandidaat.
Easy pop en jazz, ballads en bossa's: ze beschikt over het perfecte repertoire voor een warme en gezellige sfeer op je feestje, receptie of misschien zelfs jazzconcertje.
Deze stijl is in elke samenstelling te 'bestellen'. Van gitaar- of pianoduo, tot volledige band met zelfs een blazer.

Zippless

 

Wat krijg je als een voedselbeveiliger, balletjuf, stemspecialist, theaterschoolhouder, een arts kinderpsychiatrie en een landschapsdeskundige bij elkaar gooit in een kleine zang-put?

Zo verschillend als ze kunnen zijn, zo samen kunnen ze muzikaal hun weg vinden. Geen ritsen nodig, geen lasdraad of kruissteek; Zippless vindt zijn weg door simpelweg de liefde voor vocale muziek.

De drie dames en drie heren zingen a capella liedjes, die zij 'gaaf' vinden, heerlijk om te zingen, mooi om naar te luisteren. In het geheel niet gehinderd door enige plichtmatigheid van aangepast repertoire om het publiek te bedienen. Maar volledig geïnspireerd door prachtige arrangementen en elkaars inbreng. Of het nu Simon & Garfunkel is, of David Bowie, een concertje van Zippless is een ritsloos reisje door de jazz en popmuziek. Kris kras door a capella land, met enthousiasme, passie en warmte gebracht.

Komt u mee op zo'n tripje?

Voork de site, klik hier

 

 

Seven Eleven 

is een door P-Funk geïnspireerde formatie die funk mengt met hiphop en jazz. De groep werd opgericht in 1987 en werkt sindsdien regelmatig samen met kopstukken uit de Amerikaanse funkwereld. In 1989 verschenen de eerste opnamen van de band op cd.

Een optreden van Seven Eleven staat garant voor een dansfeestje. De niet aflatende stroom van energie die de bandleden telkens weer delen met het publiek werkt aanstekelijk en laat het eigen werk klinken alsof het nummers zijn die je als publiek al jaren in je lijf voelt. Juliette Brans is de leadvocaliste in deze band en samen met de rapper, bassist, gitarist, drummer, toetsenist en blazer(s) brengen ze hun heerlijke muziek on stage.

Voor boekingen en meer informatie, klik op de link.