workshops op aanvraag

Bedrijfsopdrachten
 
Muziek verbroedert, in muziek deel je met elkaar, luister je naar elkaar en reageer je op elkaar. Met de intentie om harmonieus en in balans verder te gaan.
Een uitgangspunt waarmee elk dynamisch en actief bedrijf een succes kan worden en/of blijven.
Om deze spirit op te frissen is het heerlijk om met elkaar eens samen te staan en muziek te maken.
Juliette Brans stelt een programma samen waarin personeel en leidinggevenden samen op één lijn komen binnen een workshopvorm. Samen een hit zingen, die eenvoudig gestaged wordt (in besloten kring), samen een tekst schrijven op een bekende melodie en zingen. Clapping, stamping & improvising. Een kleine opsomming van de mogelijkheden. En al die mogelijkheden worden in samenspraak vooraf gekozen. De gemiddelde duur van een workshop is 1,5 uur.
 
Neemt u gerust contact voor meer informatie.
 
 
Workshop Podiumpresentatie
 
Voor mensen, groepen, bands, performers, die eens een kijkje willen nemen in de wereld van een podiumdier. In deze workshop krijg je een scala aan tips en trucs, die je erna kunt uitpluizen en op jezelf kunt toepassen zoals je dat zelf wilt.
Hoe kan je zonder zenuwen het podium op? Hoe 'beheers' je de ruimte? Welke indruk maak jij? Wat wil je zijn of lijken? Hoe hou je je techniek onder controle? Hoe ontvang je applaus?
Een aantal van de vragen die beantwoord zouden kunnen worden. We doen oefeningen voor veel van de onderwerpen en treden voor elkaar op.
 
Deze workshop is op aanvraag.
 locatie: de door de aanvrager gewenste locatie. Dat kan dus ook in een andere stad zijn.
 Kosten: afhankelijk van de groepsgrootte en locatie. Basistarief €150,- ex BTW
 Workshop Songwriting
 
Deze workshop kan een éénmalige aanvraag zijn, maar ook in een serie worden afgenomen.
 
Als je met muziek bezig bent, of erg geïnteresseerd bent in het zelf creëren van songs kan het fijn zijn om wat handvatten te krijgen om ermee te starten.
Juliette Brans schreef en schrijft voor haar duo Jaybeez en de funkband Seven Eleven. Bovendien werd één van haar compositie gebruikt voor de soundtrack cd van "DE Schippers van De Kameleon", een Nederlandstalige track. Zij heeft wel ideeën van waaruit je kunt starten en wat het vervolgtraject kan zijn van een mooi lied dat helemaal van jezelf is.Wil je die ideeën horen en uitproberen, vraag dan deze workshop aan.
 
doelgroep:Bands, singer-songwriters, middelbare scholen
duur van de workshop:1,5 of 2 uur (in overleg)
locatie: de gekozen locatie van de aanvrager. Dit kan dus ook in een andere stad zijn.