Freelance zangeres

        Lieve Lust

       Seven Eleven

Zangeres te huur

Podiumbeest
 /assets/img/placeholder.jpgJuliette Brans is veel te zien (geweest) in bands waarin show en energie een grote rol spelen. Ze is niet vies van een klimpartijtje, een spontaan dansje op tafel of een staaltje publieksparticipatie. Ze krijgt nagenoeg iedereen op de dansvloer, mocht ze ook maar een sprankje van danslust in de ogen van het publiek zien.
Easy Listening
Maar ook als achtergrondzangeres vind je in Juliette een geschikte kandidaat.
Easy pop en jazz, ballads en bossa's: ze beschikt over het perfecte repertoire voor een warme en gezellige sfeer op je feestje, receptie of misschien zelfs jazzconcertje.
Deze stijl is in elke samenstelling te 'bestellen'. Van gitaar- of pianoduo, tot volledige band met zelfs een blazer.
Lieve Lusteen a cappella vocal group van vier zangeressen,
ieder met hun eigen inbreng, muzikale ervaring en opleiding. Samen zorgen zij voor een karakteristiek en eigen geluid. Kimberley, Nathalie, Karin & Juliette brengen een repertoire voor veel gelegenheden. Lieve Lust trok volle zalen in 2008 met “Madonna’s Man". In co-productie met Tejaterthuis en in de regie van Howard van Dodemont. In december 2009 speelden zij de muzikale kerstvoorstelling "Carol of the Belles". In 2013 hebben zij het liedprogramma 'Uit Het Hart' ten gehore gebracht. In 2015 wordt er hard gewerkt aan CD opnames en staan er verschillende optredens op de agenda. Lieve Lust werd oa. gecoacht door Hans Scholing, Howard van Dodemont en Rene Veen.
Lieve Lust is in te huren voor concerten, huwelijksinzegeningen en doopplechtigheden.
 Dit behoort tot Juliette's favoriete soort optredens. Ze zijn altijd heel bijzonder, intiem en memorabel. Samen met Lieve Lust zoek je je lievelingsliedjes uit, die zij dan live uitvoeren op jullie grootste dag van je leven. Of die zij tijdens de doop van je prachtige kind vertolken.
De repertoirekeuze komt voort uit één of - indien gewenst- meerdere persoonlijke gesprekken, waarin je samen tot de prachtigste en perfecte keuze komt. Niets wordt aan het toeval overgelaten hierbij, de songs zijn helemaal op maat uitgekozen.
 
 Neem via de link contact op met Lieve Lust voor een afspraak of verdere informatie.
 
 

Seven Eleven 

is een door P-Funk geïnspireerde formatie die funk mengt met hiphop en jazz. De groep werd opgericht in 1987 en werkt sindsdien regelmatig samen met kopstukken uit de Amerikaanse funkwereld. In 1989 verschenen de eerste opnamen van de band op cd.

Een optreden van Seven Eleven staat garant voor een dansfeestje. De niet aflatende stroom van energie die de bandleden telkens weer delen met het publiek werkt aanstekelijk en laat het eigen werk klinken alsof het nummers zijn die je als publiek al jaren in je lijf voelt. Juliette Brans is de leadvocaliste in deze band en samen met de rapper, bassist, gitarist, drummer, toetsenist en blazer(s) brengen ze hun heerlijke muziek on stage.

Voor boekingen en meer informatie, klik op de link.