Jukebox

Lesdata

Zing Je Blij Oosterbeek

 

 

 

Toen Juliette Brans op een mooie dag in 2011 gebeld werd om een groep vrouwen in Oosterbeek les te geven, kon zij nog niet bevroeden dat dit de kiem van haar eigen, nog op te richten, praktijk Zing Je Blij was. Een droom, die nu nog steeds aan het uitkomen is! En in Oosterbeek wordt nog steeds heerlijk gezongen.

 

 
In Oosterbeek zingen we vanuit het 'Jukebox'-principe: in meetings van 1,5 uur worden er nummers ingestudeerd uit het populaire repertoire (elke les een nieuw  liedje!) van tussen 1920 tot nu. De juf zoekt geschikte nummers uit, maar de deelnemers mogen alle verzoekjes indienen die ze maar willen. Samen bepalen ze dus de nummerkeuze! In de korte warming-up wordt er uiteraard wat aandacht aan zangtechniek besteed. Het accent ligt echter meer op stijlgevoel, timing, beleving, samenklank en zangplezier. We maken geen gebruik van bladmuziek, dus je muzikale geheugen en intuïtieve muzikaliteit wordt aangesproken; geen theoretische kennis nodig! 
We zingen in een knusse, niet al te grote, groep vanaf 8 zangliefhebbers.
 
Locatie: CaracTerre, Utrechtseweg 163, 6862 AJ, Oosterbeek
            De parkeerplaatsen zijn te bereiken via de Mariaweg. Bij de ingang de bovenste bel indrukken.
dag en tijd: maandag 20.00-21.30 
startdatum: 15 september
Kosten:  €135,- voor 10 lessen van 1,5 uur
De bedragen zijn inclusief 21% BTW en materiaalkosten en inclusief huur. De ruimte is beschikbaar gesteld door één van de leerlingen.
Je mag vrijblijvend een proefles kopen; deze les kost €15,- contant en wordt bij eventuele vaste deelname verrekend met de pakketprijs.
 

lesdata Oosterbeek, maandag:

14, 21, 28 september
5, 12, 26 oktober (19e herfstvakantie)

2, 9, 16, 23 november